ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ


ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 15'
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ: 15'
ΜΕΡΙΔΕΣ: 2

Υλικά

500 γρ γαρίδες κατεψυγμένες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
7 κ.σ. πολτό τομάτας ΓΚΡΕΚΑ
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι πιπέρι
Λίγη βεγκέτα
Λίγο κρασί
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Σε τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι το σκόρδο και τις πιπεριές.

Ρίχνουμε τις γαρίδες και τις ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσουν.

Σβήνουμε με κρασί και ρίχνουμε το μαϊντανό.

Βάζουμε τον πολτό τομάτας ΓΚΡΕΚΑ και ανακατεύουμε μετά βάζουμε το αλάτι το πιπέρι και την βεγκέτα.

Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να σιγοβράσει σε χαμηλή φωτιά 10 με 15 λεπτά.

Ανακατεύουμε και μετά είναι έτοιμο για σερβίρισμα.