Τομάτα Γκρέκα με όλη τη φρεσκάδα και τη νοστιμιά της ελληνικής φύσης. - Γκρέκα

Η ΓΚΡΕΚΑ

ΚΟΡΕ

ΚΟΡΕ

Η εταιρεία ΚΟΡΕ από την ίδρυσή της, το 1979, δημιουργεί με συνέπεια προϊόντα υψηλής ποιότητας τιμώντας πάντα την ελληνική γη. Με πολυετή εμπειρία στην αγορά του ελαιολάδου, από το 1992 συνεχίζει να εξελίσσεται και να προσφέρει προϊόντα που σέβονται στην οικογένεια. Η νέα σειρά τοματοπροιόντων ΓΚΡΕΚΑ από την εταιρεία ΚΟΡΕ, έρχεται να συμπληρώσει το τραπέζι της νοικοκυράς με νοστιμιά καλοκαιρινής τομάτας.
ΓΚΡΕΚΑ

ΓΚΡΕΚΑ

Γκρέκα, ένα 100% Ελληνικό Προϊόν με καλοκαιρινές τομάτες της Μακεδονικής Γής. Ένα προϊόν με βασική χρήση στην Ελληνική Κουζίνα, για κοκκινιστά φαγητά που θα λατρέψει όλη η οικογένεια.
ΕΥΦΟΡΟΣ ΚΑΜΠΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΕΥΦΟΡΟΣ ΚΑΜΠΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

Σ’ αυτό το μακρινό μέρος της Ελλάδας, ξέρουν από τομάτες. Ο εύφορος κάμπος Σερρών έχει τις πιο λαχταριστές, ώριμες, ζουμερές τομάτες καλοκαιρινής συγκομιδής. Ο εύφορος κάμπος Σερρών μας προσφέρει την Γκρέκα.
ΤΟΜΑΤΑ ΓΚΡΕΚΑ

ΤΟΜΑΤΑ ΓΚΡΕΚΑ

Η τομάτα Γκρέκα, «συμπυκνώνει» τη φρεσκάδα, τη νοστιμιά, το άρωμα της ελληνικής φύσης την εμπειρία, την γεύση, την ποιότητα, την απόλαυση! Xωρίς προσθήκη συντηρητικών.
Η ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΓΚΡΕΚΑ

Η ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΓΚΡΕΚΑ

Απευθύνεται σε κάθε νοικοκυρά που ψάχνει πάντα την ποιότητα, πειραματίζεται με γεύσεις και προσφέρει ένα θρεπτικό και νόστιμο φαγητό στην οικογένεια της.
ΝΟΣΤΙΜΙΑ αλα ΓΚΡΕΚΑ

ΝΟΣΤΙΜΙΑ αλα ΓΚΡΕΚΑ

Mια αυθεντική γεύση τομάτας, που θα χαρίσει νοστιμιά και θα απογειώσει κάθε σου πιάτο. Συνοδεύει εξαιρετικά κρέας , ψάρι , ζυμαρικά και λαχανικά.