ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΛΑΔΕΡΑ


ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 10'
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ: 120'
ΜΕΡΙΔΕΣ: 6

Υλικά

1 κιλό φρέσκα φασολάκια
1/2 φλ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
1 φλ. ελαφρά συμπυκνωμένος χυμός τομάτα ΓΚΡΕΚΑ
1/2 ματσάκι φρέσκο μαϊντανό
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα φασολάκια , ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τον μαϊντανό . Ρίχνουμε τον ελαφρά συμπυκνωμένο χυμό τομάτα ΓΚΡΕΚΑ και το ελαιόλαδο.

Προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι.

Ανακατεύουμε, σε χαμηλή φωτιά και τ΄αφήνουμε να αχνιστούν σιγά σιγά μέχρι να μαραθούν.

Προσθέτουμε δύο ποτήρια νερό στη κατσαρόλα.

Το φαγητό μας είναι έτοιμο σε 1 ώρα.


Καλή Απόλαυση